Welkom op mijn site.

Ik werd in een klein huisje aan de voet van de duinen in Bakkum geboren.
Vanuit de tuin, waar mijn opa bloembollen teelde, liep ik zo via de duinen naar het strand.Willie Meijne Inmiddels woon ik  alweer lange tijd in Obdam, dichtbij de groene, vlakke polders.

Vanaf mijn kindertijd heb ik dus al een hechte band met de natuur en heb ik oog voor alles wat groeit, bloeit en vliegt.

Mijn passie ligt vooral bij vogels omdat daar heel veel over te vertellen is.

Wil naar buiten slaat op mijn naam Willie Meijne en het feit dat ik graag buiten bezig ben. Wat tuinieren, wandelen en fietsen. Meestal heb ik mijn camera bij me, om als ik wat moois zie dat vast te leggen.

Ik begon in het analoge tijdperk te fotograferen. Dankzij de vele mogelijkheden van de digitale fotoapparatuur kreeg ik de techniek om mooie foto’s te schieten steeds meer onder de knie en groeide mijn hobby uit tot een heel plezierig en leerzaam tijdverdrijf.

Ik werk het liefst in de vroege ochtend of tegen de avond, dan is het licht op zijn mooist.
Vogels fotografeer ik meestal op ooghoogte. Dat kan staand, zittend of languit liggend op de grond zijn.

Voor vlinders en bloemen gebruik ik een macrolens. Daarmee kan ik de prachtige details het mooist vastleggen.

Ik breng mijn foto’s ook onder de aandacht van het publiek. Zo heeft mijn werk heeft al op allerlei  exposities gehangen en komt u mijn foto’s ook tegen in tijdschriften als Noord Hollands Landschap en online platforms van natuurfotografen.

Ik hoop dat je met plezier regelmatig een kijkje op mijn site neemt. Reacties zijn ook van harte welkom!

 ◊ – ◊ – ◊ – ◊ – ◊