Achtertuin

We hebben drie dagen gefietst door de bossen rondom Doorn. en zijn gisteren weer thuisgekomen  Gelukkig zijn daar bossen, want het was erg warm en als je dan zo onder de bomen kunt fietsen, scheelt dat enorm. Qua fotografie was het waardeloos met dat felle licht, dus daar ben ik niet mee bezig geweest. Daarom was het gisteravond wel even fijn om in de achtertuin wat te fotograferen. Ik heb er een collage van gemaakt zodat je kunt zien hoe fleurig het erbij staat!

Vanmiddag een rondje door de polder gefietst, heerlijk het koelere weer en we hebben hier een paar goede buien gehad. Alles is gemaaid en er is geen Grutto meer te zien, wel nog wat Kieviten en Scholeksters.

achtertuin

 

5 Comments

 1. Lekker fleurig en kleurig Willie ­čÖé
  Inmiddels is de hitte nu echt weg en dat is maar goed ook.
  Leuk die collage van je achtertuin .
  Groetjes, Helma

 2. Mooie bloemen en andere elementen hebben jullie in de tuin.
  Ik probeerde de kleine foto’s aan te klikken tot groot formaat zoals bij WordPress, maar dat lukte niet. ­čśë
  Het was vorige week wel heel warm, maar ik heb dat liever dan dit koude en regenachtige weer van nu. Vorige week op Texel en dat was perfect. Nu zijn we thuis aan het vakantie vieren. We hebben zelfs de houtkachel aan. Brrrrrr.

 3. Ze staan er lekker fleurig en kleurig bij, maar je bloemen zullen vast blij zijn met wat water. Onze tuin is dat in ieder geval wel. In de loop van de dag begin het hier lekker af te kolen, maar we hebben tot halverwege de middag moeten wachten op wat regen.

Comments are closed.