Amsterdamse Waterleidingduinen

Afgelopen donderdag hebben we een heerlijke dag in de AWD gehad. Met de trein en de bus, uitgestapt bij het Pannenland en wandelend richting Oase en daar de bus  terug genomen. Daartussen zaten uren van lopen, kijken en fotograferen. In het begin was het wat regenachtig maar dat was al snel over. We dachten nog het burlen van de Damherten te kunnen horen, dat viel tegen. Alleen op het eind van de wandeling hoorden we er één, verder waren de Damherten erg rustig en relaxed.

DamhertHier zat ik op de grond te genieten van dit hert, die was heerlijk aan het grazen en trok zich niets van ons aan. Dat is echt super hoor!

Zwartwordende wasplaatEven verder zag ik deze Zwartwordende wasplaat, erg mooi. Later zag ik dit soort weer en daar heb ik onderstaande foto’s van genomen.

Zwartwordende wasplaat

Zwartwordende wasplaatZelf vind ik het mooi om weinig scherptediepte te hebben, zodat de achtergrond wat rustiger wordt en er een dromerig beeld ontstaat.

MycenaEen groepje Mycena’s aan twee kanten genomen… hieronder de volgende.

MycenaHeel ander beeld he?

PaddenstoelDit is ook een mooi groepje, helaas de naam weet ik niet.

Gewoon elfenschermpjeHet Gewoon Elfenschermpje…snoepgoed als je de kleur ziet… licht vergiftig.

HerfstbladDe Beuken zijn zo mooi gekleurd!

Nu heb ik tijdens het lopen een paddenstoel gezien en gefotografeerd… geen idee wat voor een soort. Volgens mij heel bijzonder, waarschijnlijk word ik wereldberoemd met deze vondst. Als ik meer weet laat ik het zien!

 

 

 

 

6 Comments

  1. Hele fijne beelden weer, Wil! Fraaie composities en kleuren, mooi gekozen standpunten en mooie achtergronden! Ook de foto van de beukenbladeren is prima gelukt, lekker vol beeld! Ik ben benieuwd naar je ontdekking, spannend!!!

    Groeten, Larry

  2. Prachtige foto’s maakt u! Ik moet nog veel leren op fotografiegebied maar daar moet je de tijd voor nemen. Ik vind het vooral heel leuk. Ook dat iedereen zijn eigen manier heeft om al dat moois vast te leggen. Goed weekend. Groetjes, Miranda

    Miranda van der Leek
  3. Mooie serie uit de AWD, die zwartwordende wasplaten heb je er mooi op staan, ik heb ze niet gezien. Wat de bronst betreft was het afgelopen week toch wel gedaan. Maar het blijft mooi om al wandelend damherten te ontmoeten, al dan niet burlend of uitrustend.
    groetjes Ghita

Comments are closed.