Fluitenkruid

Geniet je ook zo van het Fluitenkruid langs de bermen? De geur en de combinatie met de Boterbloemen en Zuring? Het is nu zo’n mooie tijd in de natuur, alles nog fris en jong. Ik heb geprobeerd dit op een aardige manier vast te leggen.

Fluitenkruid

Hier fietsten we in het Hof van Espelo in het mooie Twente. Aan weerszijde van de weg het Fluitenkruid en ook van beide kanten het gelach van de Groene Specht!

Fluitenkruid

Hier een wat softe opname van de bloem. Het was best wel lastig om van dit soort wat aardigs te maken.

Fluitenkruid

Hier heb ik scherpgesteld op de druppel in het midden, bij dit soort opnames doe ik alles handmatig. Dan krijg je het hoe je het hebben wilt, maar met de wind erbij is het knap lastig. Ik hoop dat je het kunt waarderen…..

Als laatste een opname van Zuring met het geel van Boterbloemen op de achtergrond.

Zuring

2 Comments

  1. Fijn werk uit Twente, Wil! En ja, sommige bermen zijn momenteel een lust voor het oog, zoals op je eerste foto. Het Fluitenkruid heb je op een boeiende en fraaie wijze vastgelegd.
    Bij de eerste een mooie herhaling in de achtergrond en bij de tweede een prima focus op de druppel, leuk idee ook! Van de Zuring heb je een heerlijk “schilderij” gemaakt en alles in mooie, zachte kleuren.
    Goed om te zien weer!

    Groeten, Larry

Comments are closed.