Futen met jongen

Gistermiddag zag ik dat er bij de waterberging Weijdemeer Futen met jongen zwommen. Omdat de zon heerlijk scheen en het daardoor slecht licht was, zijn we vroeg gaan eten en ben ik daarna naar de Futen gefietst. Het licht is dan veel beter zodat je niet al je foto’s weg hoef te gooien. Er zwommen al juveniele futen zelfstandig, zo groot alweer! Maar bij een bruggetje zag ik moeder met twee kids op de rug! Vader kwam regelmatig een visje brengen en ik heb van dat schouwspel zitten en liggen genieten. Gelukkig had ik mijn hoekzoeker mee en was het niet druk met wandelaars, zodat ik rustig languit kon liggen. Geen ooghoogte dus maar niet minder leuk denk ik.

Fuut

Ze kijken vader na die weer gaat vissen.

Fuut

Het voorste jong heeft een visje in het bekkie.

Fuut

Zo nu weer even rustig zijn hoor…

Fuut

Een beetje baldadig!

Fuut

Je ziet in het water dat de zon nog scheen en hier en daar een wolk in de lucht.

Fuut

Misschien wat veel van hetzelfde, maar ik kon niet kiezen, zo leuk.

Fuut

Het gezin samen, dat zit wel goed denk ik.

5 Comments

  1. Wat een bijzonder prachtige serie heb je gemaakt. Dat kan alleen een topfotografe. Ook leuk die golfjes in het water. Grtjes Agaath

    Agaath

Comments are closed.