Fuut

Vanavond na het eten heb ik nog een rondje in de buurt gelopen. Bijna thuis zag ik een Fuut ronddobberen in de sloot vlakbij ons huis. Ik vond het de moeite wel waard om mijn camera te halen en terug naar de sloot te lopen. Van verschillende kanten heb ik hem/haar gefotografeerd. Hoog, laag, verder weg en dichtbij, tegen de zon in en met de zon opzij of in de rug. Ik zou zeggen, kijk en beoordeel, nou ja, als je zin hebt!

Fuut

Zo zie je ook nog iets van de omgeving, zon kwam van rechts.

Fuut

Hier wilde ik het groen van de slootkant mee laten doen.

Fuut

Half tegen de zon in….

Fuut

Pal tegen de zon in…

Fuut

Een sfeerplaatje vanaf de brug genomen, wat meer van bovenaf. Ik heb me toch weer een tijdje vermaakt op deze mooie avond en lekker dicht bij huis.

4 Comments

  1. Mooi, leuk dat je de fuut ook ruimte hebt gegeven in de foto. Op de tweede foto lijkt ie wel te zweven.
    het zijn prachtige vogels, ik kan daar ook foto’s van blijven maken.
    groetjes Ghita

  2. Leuk om te zien en te lezen hoe je je hebt vermaakt met deze Fuut, Wil! Weer eens wat anders dan zo dicht mogelijk in beeld. Mooie en aparte beelden zo, waarvan de eerste 2 mij het meest aanspreken. Bij de eerste heb je de Fuut op fraaie wijze in de mooie omgeving geplaatst, met een fijne reflectie en een fraaie achtergrond door de Gele plomp. Bij de tweede doet het groen heel mooi mee waardoor er wat spanning in de foto komt en ook hier een fraaie weerspiegeling en kleuren! Goed om te zien allemaal!

    Groeten, Larry

Comments are closed.