Regen, regen en nog eens regen

Nou dat verveelt snel al die regen en wind, ik heb op de fiets boodschappen gedaan, de vuilnisbak buiten gezet en terug gehaald en dat was het dan. Dan maar een beetje achter de computer rommelen en de foto’s die ik gisteren gemaakt heb, bekijken. Gewoon van de vogels in de achtertuin en dan zijn er best wel aardig wat voor een “gewoon” tuintje. Opvallend zoveel koolmezen, een paar pimpeltjes, heggenmus, huismus en gelukkig zijn de ringmussen er weer! Het roodborstje zag ik een week geleden weer voor het eerst en een winterkoning kwam langs!

koolmees

Koolmees

huismus vrouw

Huismus vrouw

heggenmus

Heggenmus

ringmus

Ringmus

huismus man

Huismus man

 

7 Comments

 1. Hoi Willie,
  mooie soorten in je tuin hoor en een voordeel (vind ik) is dat erbij slecht weer vaak ‘mooi’ licht is. Dat zie je zeker in de foto’s terug.
  Groet uit een nat Drenthe,
  Geert

 2. Het zijn stuk voor stuk weer mooie foto’s, Willie. Je bent toch wel een rijk mens met zoveel verschillende vogelsoorten op een doordeweekse herfstdag in je tuin.
  Ik heb me gisteren tussen de buien door vermaakt met druppelfoto’s in de tuin. Zelfs daar is het vandaag te nat voor, maar we zullen het ermee moeten doen.
  Maak er ondanks het slechte weer een mooi weekend van.

Comments are closed.