Vink (Fringilla coelebs)

Nu dat ik achter de computer zit, is het stralend weer. Gisteren was dat anders, wat een grijze sombere dag. Het enige dat me nog op kon vrolijken was een mannetjes Vink, ik vond zijn kleuren zo mooi. Dus heb ik vanuit het slaapkamerraam wat foto’s genomen, hij zat daar helemaal alleen boven in de krentenboom.

Vink (Fringilla coelebs)

Tja, die regen komt van boven.

Vink (Fringilla coelebs)

Mijn petje wordt nat.

Vink (Fringilla coelebs)

Even in beweging komen.

Vink (Fringilla coelebs)

En als een engeltje poseren.

De kerstboom in huis heb ik versierd met verschillende engeltjes en nu buiten ook even een engel in een boom. Ik wens jullie hele fijne kerstdagen toe en een mooi, gezond 2019! Bedankt voor het kijken op mijn blog en de moeite voor het reageren daarop!

5 Comments

  1. Hallo Willie,
    Op deze eerste dag van 2019 wil ik je graag alle goeds toewensen voor jou en je geliefden. Ook veel gelegenheden om weer mooie foto’s te maken en anderen daarmee weer te verwennen.
    Groene groet,
    Tineke

    Tineke - www. natuurfragmenten.nl

Comments are closed.