Vos

Vorige week hebben tijdens een dagje struinen in het AWD de Vos weer eens gezien. Er wonen natuurlijk meerdere vossen, dit was een zwanger vrouwtje. We liepen langs het water en aan de overkant zat ze ontspannen van het mooie weer te genieten. Och, ik was zo blij haar te zien!

Vos

Een meneer vertelde me later dat daar de vossenburcht is. Je zou het toch meemaken dat ze daar met haar welpen loopt…

Vos

Ook al staat er een groot bord “verboden te voederen” de vos kan niet lezen en denk natuurlijk dat er wat te halen is. Dus kwam ze onze kant op, wat wij natuurlijk heel fijn vonden.

Vos

Zo mooi!

Vos

” Mmm, verdorie ik krijg niks, het water loopt me langs de lippen.”

Vos

” Dan maar wat water drinken.”

Vos

Nog een laatste foto en ze liep verder. Het was weer machtig om mee te maken, de volgende sessie wordt die van de WOLF, ha, ha.

ps. Uitgelicht is aan mijn site toegevoegd. Ik zou zeggen kijk eens, er staat zo’n lief Damhertje op.

8 Comments

  1. Een mooie serie. Toch heb je altijd wel een foto die je het meeste aanspreekt. In dit geval is dat voor mij foto nr. 3. De ogen, de houding en de staart…….heel mooi……mede door het lage standpunt dat je hebt gekozen.

    Groet van Anton.

    Anton Kieftenburg
  2. Mooie serie van een voor mij bekende vos. Ik wist niet dat zij ook zwanger was. Bij de oude moervos was dat heel goed te zien, bij dit vosje had ik het niet gezien.
    De laatste foto vind ik erg mooi, zo van de zijkant, en mooie rustige achtergrond. Drinkend vosje is ook altijd erg leuk.
    groetjes Ghita

Comments are closed.