Balen

Sorry hoor, maar ik baal als een stekker… Weken ben ik bezig met het fotograferen van meeuwen voor de maandopdracht van BP, ben ik te laat met insturen. Zucht! Nou ja, het is niet anders en mijn Fitbit is tevreden met alle stapjes die ik gedaan heb voor dit project. En het heeft ook wat opgebracht, zo heb ik een prachtige foto kunnen nemen van een Blauwe Reiger.

Blauwe Reiger

Dit is toch super, mooie lijnen en prachtig licht en op de juiste plek de Reiger.

Blauwe Reiger

Ook deze foto is op een andere manier weer mooi, lang leve de Blauwe Reigers!

Toch laat ik nog drie Kokmeeuwenfoto’s zien om het af te sluiten, ik heb ruim 80 goeie foto’s van de Kokmeeuwen maar dat is wat teveel om te laten zien 🙂

Kokmeeuw

Kokmeeuw in de vlucht, zelf vind ik de voorste meeuw het beeld spannend maken. Wat zijn vleugels van vogels mooi, alsof het plissé is.

Kokmeeuw

Toppertje!

Kokmeeuw

Deze vind ik gewoon grappig, het sneeuwt heel lichtjes, de meeuw kijkt omhoog en dan die bengelende poten van de andere meeuw.

 

7 Comments

 1. Hoi Willie ben weer even bij je aan het rondkijken In deze blog viel mij de 1e foto op van die reiger op het dak.
  Ik zie dat je ook al met architectuur bezig bent.
  Een hele mooie compositie.

  Groeten Piet

 2. Dag Willie, ik had een reactie getypt, drukte op plaatsen en kreeg een foutmelding. Vandaar dat ik eerst een test-reactie plaatste.
  Dit is dus mijn tweede reactie.
  Zodra ik mijn website invul, krijg ik een foutmelding.

 3. Ik geloof direct dat je baalt dat je te laat was met insturen (vergeten of vergist in de datum?)
  Je foto’s zijn wel heel mooi Willie Gaaf om de meeuwen zo te zien vliegen en de blauwe reiger heel mooi in “the picture” 🙂
  Groetjes, Helma

 4. De eerste foto van de blauwe reiger had ik al op Birdpix gezien, gelet op het aantal positieve waarderingen een onderscheidende foto. Jammer dat je de maandopdracht bent misgelopen. Ik heb de foto’s van de maandopdracht op Birdpix gezien. Het is altijd lastig om er een keuze uit te maken omdat er meerdere foto’s zijn die me aanspreken. Van de foto’s die je hierboven laat zien vind ik dat eigenlijk ook. Maar als ik een keuze zou moeten maken, dan ga ik toch voor de eerste foto van de kokmeeuw, waarbij ik echt twijfelde tussen deze en de laatste.

  Anton Kieftenburg
 5. Wat een gave foto’s van de blauwe reiger. die eerste is gewoon een mooie compositie en de tweede een prachtige close up, je kan de veertjes zien zitten. En dan de meeuwen, echt jammer dat je te laat was met insturen, het zijn prachtige foto’s.
  groetjes Ghita

Comments are closed.