Boom in herfsttooi.

Na het werk bij De Hoep ben ik de duinen ingelopen, ik had gisteren al gezien (tijdens een excursie met de boswachter) dat de bomen prachtig in herfstkleur zijn. Ik ben bezig gegaan met dubbelopnames, leuk om te doen en toch ook wel een verrassing wat er uitkomt. Hieronder laat ik een boom zien gewoon zoals het was en daaronder de boom dubbel belicht.

 

Ik vind het schilderachtige effect erg leuk, maar niet iedereen zal dat met me eens zijn 🙂 Het is een foto van de boom en daarover een foto van een meertje.

 

 

6 Comments

  1. Ik vind de originele foto al prachtig.
    Bij de tweede foto moest ik even aftasten waar ik nu naar zat te kijken. Ik had niet geraden dat er een foto van het meertje als laag er overheen lag.
    Ik had een paar jaar geleden een toevallig ontmoeting met een natuurfotograaf in Drenthe die deze bewerking vaak uitvoerde. Het was haar grote hobby.

  2. Ik krijg bijna het idee dat je mijn reactie aan voelde komen … 😉
    Vaak twijfel ik nogal bij dit soort bewerkingen, dat is ook nu het geval. Ik vind die bewerking niet slecht en ook niet echt lelijk. Maar ik vind de herfsttinten van die boom op je eerste foto al zo mooi, dat ik je bewerking geen verrijking vind. En dat laatste is toch een beetje het criterium voor mij.
    Afijn zo zie je maar weer: smaken verschillen. 🙂

Comments are closed.