Boom

Een boom waar wat te halen valt, een boom met pindakaas op de stam! Dat wordt meestal snel ontdekt door de vogels en ze hebben het binnen de kortste keren opgesmikkeld. Koop a.u.b. de speciale vogelpindakaas, want de gewone die wij eten is veel te zout.

Grote Bonte Specht

Meneer Grote Bonte Specht heeft de plek ook gevonden. Hier had ik 500mm en dat was teveel omdat de staart er niet op kon, maar een keer close is ook leuk.

Grote Bonte Specht

Bij mevrouw had ik de converter ertussenuit gehaald en met 300mm kon ze er helemaal op.

Pimpelmees

De Pimpelmees had ook zin in de pindakaas en ik ben héél blij met deze foto.  Koppie mooi scherp en de beweging in de vleugels.

6 Comments

  1. Wat een mooie zachte tinten, volgens mij had je supermooi licht, de spechten en pimpeltje staan er geweldig mooi op. Ik krijg zo wel heel veel zin in een dagje vogelfotografie.
    groetjes Ghita

  2. Hij is geweldig zo, Wil, de foto van de Pimpelmees! Kan me voorstellen dat je er héél blij mee bent. Heel goed gelukt en apart beeld. Die van de Spechten zijn ook niet verkeerd trouwens 😉

    Groeten, Larry

  3. Mooie foto’s, Wil! Je kon lekker dichtbij komen zo te zien, of heb je ze vanuit een hut gefotografeerd? Zelf houd ik er wel van om vogels ‘ín actie’ te fotograferen; de foto van het Pimpeltje spreekt me daarom nóg meer aan.

    p.s. Ik heb mijn website uit de lucht gehaald vanochtend, nadat ik een afweging had gemaakt tussen ‘vernieuwen of verdwijnen’. Het is dus het laatste geworden. Groet van Anton.

Comments are closed.