Eekhoorn ( Sciurus vulgaris )

De eerste dag van ons verblijf in Twente zag ik de Eekhoorn en de laatste dag weer. Daartussen in liet het beestje zich niet zien, tenminste wij zagen het niet. Vanwege het fotograferen van de groene Specht had ik de camera bij de hand en kon ik een serie foto’s maken. Dit is allemaal in de achtertuin van zoon en schoondochterlief, heerlijk om daar op de kippen te passen 🙂

 

6 Comments

 1. Hoi Willie,
  dit is toch geweldig om zo in de achtertuin te kunnen fotograferen!
  Bovendien is het echt een dotje om te zien en je hebt hem of haar erg leuk op de foto kunnen zetten.
  Ik kan me voorstellen dat je het niet erg vind om daar op te passen 😉
  Groetjes, Helma

 2. Wat een schatje, ik zou meteen verliefd worden op die kleine rode rakker. En niet meer biij het raam weg willen.
  Leuke foto’s, hij lijkt toch wel nieuwsgierig zo op de tuin tafel.

  groetjes Ghita

 3. Leuke opnames Wil. Vooral om de laatste moet ik erg lachen…prachtig… wat een houding en wat een pittige en alerte blik 🙂 Wat een boefje zeg. Veel wandel plezier volgende week en hopelijk blijft het een beetje droog.

Comments are closed.