Fort Erfprins

Afgelopen zondag hebben manlief en ik een NS wandeling gemaakt in Den Helder, het beginstation is Den Helder Zuid en gaat naar station Den Helder. Een route door de duinen over schelpenpaden, wat bos enz. Het is natuurlijk niet allemaal natuur waardoor je loopt, er zijn ook stukken asfalt en langs huizen. Maar het is een afwisselende route, je komt ook langs het bezoekerscentrum De Helderse Vallei waar we we kop koffie gedronken hebben. De laatste vijf kilometer loop je op de dijk richting Texelse boot om daarna door de stad naar het station te lopen.
Ik had geen camera meegenomen maar met mijn mobiel heb ik een paar foto’s van Fort Erfprins genomen. Het is voor het eerst dat ik foto’s van mijn mobiel laat zien, ik vind het maar kiekjes 🙂 :-)… maar deze zijn best wel leuk. Ze zijn genomen aan de voorzijde van het gebouw Gelderland een ondergrondse artilleriekazerne.

Al met al hebben we bijna negentien kilometer gelopen, een goede oefening voor Schotland waar ik met mijn dochter ga lopen in augustus.

4 Comments

 1. Een fotogeniek object. Je kiekjes zijn geslaagd. 😃
  Dat is een mooi aantal kilometers. Een goede oefening.
  Een paar jaar geleden kampeerden we daar. We kenden Den Helder alleen van de boot naar Texel. We vonden het daar verrassend mooi.

 2. Het gaat er niet om waarmee je foto`s maakt…maar het resultaat dat telt…..dit zijn mooie foto`s en waardevolle info…van Fort Erfprins….

  leo
 3. Het is in de eerste plaats de fotograaf die bepalend is voor een foto, de camera komt wat mij betreft op de tweede plaats. Met de huidige range aan beschikbare camera’s is die camera helemaal betrekkelijk. Met sommige smartphones maak je in pixels en bit&bytes betere foto’s dan met mijn fotocamera.
  Hoe dan ook, waar het om gaat, is dat deze foto’s het gemiddelde kiekje duidelijk ontstijgen. En dat ligt toch echt aan hand en oog van de fotograaf. 🙂
  Fijn weekend verder.

Comments are closed.