Geschubde inktzwam

Daar zit ik dan achter de computer, lamlendig van de corona. Een dag nadat ik thuisgekomen was van een paar dagen Drenthe met mijn dochter, werd bij mijn man vorige week zaterdag corona vastgesteld. Nou dan weet je het wel, ik kon erop wachten en ja hoor, na een doorwaakte maandagnacht was ik ook positief. En ik moet zeggen, het valt tegen, het schiet niet erg op. Maar ja, het zal wel weer goed komen. Daarom hupsakee nog wat foto’s uitgezocht en  laat ik jullie de Geschubde inktzwam zien.

 

geschubde inktzwam

 

geschubde inktzwam

 

geschubde inktzwam

 

geschubde inktzwam

 

 

 

 

 

8 Comments

 1. Hallo Willie,
  ik heb dus weer geen nieuwsbriefje gekregen… vreemd toch? 😢
  Ik heb me voor de zekerheid maar weer opnieuw ingeschreven.

  Foto’s zijn geweldig mooi, elk detail is te zien. Een genot om naar te kijken. Ik hoop dat jullie inmiddels weer aan de beterende hand zijn. Vervelend zeg.
  in ieder geval: beterschap 👍
  Groet, Geert

 2. Hallo Willie,
  Je hebt je weer fijn uitgeleefd in veel fraaie foto’s. Ditmaal ook op de paddenstoelen die dit jaar schaars waren in mijn bosrijke woongebied. De geschubde inktzwam hem ik bijvoorbeeld niet eens kunnen vinden.
  Groeten, Tineke

 3. prachtige foto’s van deze mooie inktzwam soort.
  Inmiddels zul je wel weer hersteld zijn van Corona.
  Lijkt toch wel dat we allemaal een keer aan de beurt komen en het dan ook nog goed te pakken krijgen.
  groetjes Ghita

 4. Wij hebben Corona tot nu toe gelukkig nog steeds buiten de deur kunnen houden, en ik hoop dat het nog lang zo blijft. Voor jullie hoop ik, dat je snel weer opknapt. lijkt me heel vervelend om met dit weer verplicht binnen te moeten zitten. Beterschap en sterkte ermee.
  Je foto’s van de geschubde inktzwam in zijn verschillende stadia zijn weer mooi als altijd.

Comments are closed.