Heidewandeling

Wat hebben we het gistermiddag getroffen, prachtig weer om te wandelen was het. Op dit moment regent het weer en ik dacht laat ik de wandeling vanachter de computer overdoen.

Heide

In de mooie blonde duinen stond hier en daar een pluk heide, de zon scheen en regelmatig waren er prachtige wolkenluchten.

duinen

Geen heide hier maar de lucht was zo mooi!

Heide

Ik heb geprobeerd de heide zo mooi mogelijk te fotograferen. Dan moet je toch wel door de knieën en wat met het diafragma spelen.

Heide

Heide

Zie je het dak daar links…o, je zou daar wonen!

Heide

Ik denk dat de heide nu op zijn mooist is, overal werd je er door verrast.

Heide

Een kilometer of zeven hebben we gelopen en gefotografeerd. Het is zo fijn dat manlief en ik, het beide een mooie hobby vinden, want je het neemt wel wat tijd in beslag!

Aan het eind van de wandeling was het vijf uur en ik snakte naar iets lekkers, koffie ofzo. Staat er bij de Schaapskooi een ijsvrouw of moet ik zeggen ijsboerin? IJs gemaakt van schapenmelk… lekker!!!!!!!

IJsboerin

Ze zong nog een prachtig Frans lied voor haar klanten, zo leuk/mooi. De schaapskooi is op zondag open en regelmatig worden er aardige dingen georganiseerd door het IVN of PWN. Hou het in de gaten zou ik zeggen…

4 Comments

  1. Heel mooi verslag van jullie wandeling, Wil! Fijne composities, fraai van kleuren en met zorg gemaakt. Jullie zijn mooie plekjes tegengekomen en via deze serie kan ik mee genieten.

    Groeten, Larry

Comments are closed.