Ringmus in de regen.

De achtertuin, de weilanden, alles is door en door nat. Vandaag, maandag ,schijnt de laatste regendag deze week te zijn, het wordt kouder en droger! Vanmorgen heb ik toch maar een rondje gelopen, de hele dag in huis is niet goed voor me :-). Er was geen mens op straat, niemand hoorde me zingen ‘ I am singing in the rain’, ik werd er zelf wel vrolijk van. Na de lunch besloot ik schuil in de garagedeur te gaan zitten, camera op statief, dik vest aan, plaid op schoot en de vogels konden komen.

 

ringmus

 

Om het donkere weer nog meer te benadrukken heb ik een stop onderbelicht.

 

ringmus

 

De achtergrond is de haagbeuk en dat kleurt mooi bij de ringmus.

 

 

8 Comments

  1. Via Jetske kwam ik op je mooie website uit en ik heb met veel plzier naar de mooie foto’s gekeken. Want van zo dichtbij heb ik hen nog niet gezien. Ik zie en hoor ze wel in de heg van buurman beneden maar als ik mijn kleine camera pakt zijn de vogels gevlogen.

  2. Kun je een beetje knap zingen? 😉
    Ik ben die regen wel zo zat, het was vandaag ook zo slecht weer om te rijden. Gelukkig hebben we winterbanden die met veel water op de wegen ook goed van pas komen.
    Slimme plek om de ringmus te fotograferen. Het zijn beide prachtige foto´s.

Comments are closed.