Strand of polder

Strand of polder? Moeilijk kiezen wat mijn favoriet is. Het scheelt ook wel welke polder, de Harger- en Pettemerpolder is wel erg mooi. Het strand/zee is altijd mooi. Of het nu stormt of rustig weer is, veel mensen of weinig mensen, ik kom er helemaal tot rust. Niet om te zitten of zonnen, gewoon een beetje met de voetjes in het water of een eind lopen. Vorige week zijn we aan het eind van een warme dag naar Bergen aan Zee gereden en heb ik deze foto gemaakt.

Bergen aan Zee

Een Zilvermeeuw stond daar en toen ik het bootje aan zag komen, heb ik een tegenlicht opname gemaakt. De lucht was wat saai maar de glinsteringen maken het tot een beeld waar ik erg van hou.

En dan een foto van een Torenvalk in de Harger- en Pettemerpolder. Het is een tijd geleden dat er eens een bleef zitten en ik er een foto van kon nemen. Volgens mij is het een juveniel, ze keek lekker om zich heen en poetste zo nu en dan het verenkleed.

Torenvalk

Ooit moet het eens lukken om een aanvaardbare foto in de vlucht te nemen of van een vogel die net op een hek landt. Dan moet je echt een plek weten waar dat veel gebeurt en daar gaan posten. En uren en uren wachten…. zucht!

4 Comments

  1. Hoi Willy ,
    Oh wat mooi , die foto van het strand. Je ziet wel dat ik geen vogelaar ben. Ik hou van het strand, de zee en de golven.

    De vogel is ook mooi hoor!

    Agaath
  2. Mijn voorkeur gaat uit naar de polder, Wil, maar dat je op het mooie foto’s kunt maken laat jij vaak genoeg zien! Ook nu weer met dit fraaie beeld van mens en dier. De Torenvalk zit er prachtig bij, hele mooie compositie en in een fraai decor!

    Groeten, Larry

Comments are closed.