Verschillende soorten paddenstoelen

Tijdens het weekje Drenthe heb ik verschillende soorten paddenstoelen kunnen fotograferen. Het is een hele serie geworden waaruit ik een selectie heb gemaakt.

Vliegenzwam

Vliegenzwam

WGM-20151010-_WGM5638

Spekzwoerdzwam

Eekhoorntjesbrood

Eekhoorntjesbrood

Gekraagde aardster

Gekraagde aardster

Gewipperde aardster

Gewimperde aardster

Gewipperde aardster

Detail Gewimperde aardster

aardster onbekend

Aardster onbekend, ik heb navraag gedaan maar nog geen antwoord gehad.

KluifzwamKluifzwam

Geschubde Inktzwam

Geschubde inktzwam

Als iemand de naam van de mij onbekende aardster weet…graag. Ik dacht aan een Peperbus maar die heeft meer gaatjes aan de bovenkant. Dan bestaat er ook nog het Weerhuisje, allemaal schitterende namen, dat wel. Maar ja, welke is het? Als ik het weet, schrijf ik de naam onder de foto.

3 Comments

Comments are closed.