Wandeling Oudejaarsochtend.

Wat was het gisteren, Oudejaar, een prachtige dag. Lekker op tijd in de ochtend besloot ik een wandeling te maken en wat heb ik genoten van de stilte en de prachtige luchten. De Futen hadden er ook zin in deze ochtend want ze waren alvast baltsoefeningen aan het doen.

Fuut

De weerspiegelingen in het water doen het…

Verder lopend aan mijn linkerzijde de Wipwatermolen altijd een foto waard.

Wipwatermolen

En lopend op het Kwakelpad werd het helemaal een feestje, wat een mooie aquarelachtige luchten. Het Kwakelpad is onderdeel van het Noord Hollandpad.

Kwakelpad

De foto’s zijn genomen met de 300mm lens, daarom ogen de auto’s op de Braken nogal dichtbij. In werkelijkheid als je daar loopt, domineert het in het geheel niet.

Kwakelpad

Een vlucht Grauwe Ganzen.

Kwakelpad

Zelfs de rookpluim van kassen kilometers verderop wordt mooi 🙂
Later hoorde ik van mijn man dat het in de supermarkt, bakker en groentenboer erg druk was, nou toen voelde ik me toch wel bevoorrecht  lekker te kunnen wandelen.

5 Comments

 1. De een na laatste foto vind ik het mooist.
  Ik lees het al, jij bent net zo bevoorrecht om in de natuur te kunnen wandelen terwijl manlief de boodschappen doet. 🙂

 2. Allereerst een heel mooi 2021 gewenst Willie en met de hoop dat we dit jaar weer wat meer kunnen en mogen al staat onze gezondheid wel op de eerste plaats.
  Prachtige foto’s weer met vooral die van “de Braken”
  Mooie luchten en ook de bom vind ik geweldig om te zien.
  groetjes, Helma

 3. Om te beginnen een heel gelukkig en gezond 2021 voor jou en je dierbaren.
  Een mooie wandeling die fraaie foto’s oplevert, dat is een fijne manier om het oude jaar gedag te zeggen. Maar ik raak helemaal in vervoering door de sneeuwvlokken die op je landschappen lijken neer te dalen. Als ‘kind van de winter’ hunker naar wat ijs en sneeuw.

Comments are closed.