Wilde Zwanen

Wilde Zwanen

Elke winter kijk ik uit naar de Wilde Zwanen, een wintergast uit Scandinavië en Rusland. Wij zijn de Knobbelzwanen gewend, ook mooi, maar de Wilde Zwaan vind ik veel fijner en eleganter om te zien.

In de Amsterdamse Waterleidingduinen zag ik dit groepje van drie. Op de foto kun je zien hoe mooi het landschap erbij is. Als de zon schijnt komen de kleuren van het riet mooi uit tegen het blauwe water.

Wilde Zwanen

Na een tijdje geduldig wachten zwom het trio een beetje hooghartig voorbij. Zo van opzij kijkend…wat moet dat daar? Helemaal tevreden was ik, de Wilde Zwanen gezien en ook nog kunnen fotograferen, prima toch?

Wilde Zwanen

Gaan ze op de wieken…gelukkig kon ik snel reageren en deze foto maken. Top!

7 Comments

 1. Fraaie opnames Wil…kleuren en scherpte weer erg goed en dat alles in een prachtige omgeving. Het is inderdaad een iets mooiere zwaan om zien. Veel plezier met je nieuwe blog het ziet er allemaal goed uit en makkelijk in gebruik. Groet Marcel

 2. Gefeliciteerd met je vernieuwde website!!
  Wat komen je foto’s nu fraai uit op die goed gekozen achtergrond.
  Ik wens je veel inspiratie toe om hier heel veel mooie foto’s te plaatsen.
  Groetjes, Tineke

 3. Wat ziet je site er mooi verzorgd uit. De gedichten heb ik ook gelezen en deze zijn prachtig. ik vroeg mij weleens af of bv zo’neekhoorntje die pinda’s die hij onder de grond verstopte, naderhand weer terug zou kunnen vinden. Zo te zien dus wel. Zal wel instinct zijn.

  De foto’s van de wilde zwanen zijn heel mooi. Wat mij opvalt is de mooie lichtval. Zo wil ik er nog wel meer van zien. Geweldig.

  Grtjes Agaath

  Agaath
 4. Hoi Wil,

  Een geheel nieuwe layout/site en vergezeld van een hele mooi serie foto’s.
  Je nieuwe site kijkt heerlijk en is tevens fraai opgebouwd.
  Van harte en dat er nog veel mooie foto’s van jou hand mogen volgen.

  Gr, Willem.

 5. Fraaie serie van deze mooie soort, Wil. De eerste in een prachtig landschap, de andere in fijn licht en met het goud gekleurde riet als mooie achtergrond. Goed om te zien weer!

  Groeten, Larry

Comments are closed.