Pimpelmees

Pimpelmees

Deze winter hebben de vogels ons niet arm gegeten. We hebben een voedersilo hangen met Hi-energiemix, voer dat het gehele jaar gegeten kan worden door de vogels. Ze maken er wel gebruik van maar vinden tegelijkertijd nog veel in de tuin. Mussen en Merels scharrelen op het grasveld en de meesjes zoeken overal insecten bij elkaar. Twee Pimpelmeesjes waren druk bezig in de Hulst.

Pimpelmees

Het was zo grappig om te zien, dat ik besloot er een foto van te nemen. De Hulst heeft een speciaal plekje in mijn hart. Als stek heb ik deze van mijn vader gekregen en nadat hij overleden was, is de boom als een speer gaan groeien!

PimpelmeesHierboven een heel andere foto, de Pimpelmees onder in de Krentenboom. Sombere kleuren….maar de pimpel fleurt het geheel helemaal op!

7 Comments

 1. Hoi Willie,

  Gefeliciteerd met je vernieuwde weblog! Ziet er goed ( de grootte van de foto’s en de opmaak) en overzichtelijk uit. De foto’s van het pimpelmeesje spreken me ook aan, vooral de foto’s dat het vogeltje de hulst als decor heeft verkozen: lekker groen maar ook fris.

  Groet van Anton

  Anton
 2. Mooi Wil. Je hebt talent om er iets moois van te maken. Dat wisten we al maar het mag wel weer eens gezegd worden.
  Ook klasse om via de hulst een herinnering aan vader te delen.

  Peter (je broer)
 3. Mooie beelden van de Pimpelmees verscholen tussen de hulst, Wil. En inderdaad, bij de onderste foto springen de kleuren eruit. Ja, door het zachte weer hebben ze genoeg voedsel in de natuur. Wij hebben ook te ruim ingekocht. 😉

  Groeten, Larry.

 4. Zoals Hanry wel eens aangeeft…ook de gewone vogels zijn prachtig om te zien en dat laat je hier weer mooi zien. Ook de gedachte achter de hulst is mooi en zeker als je al die mooie vogels er in gaan zitten voor bescherming….klasse hoor Wil. Groet Marcel

Comments are closed.