Zomaar wat achtertuin vogels

De vogels weten onze tuin wel te vinden, Kool- en Pimpelmezen, Ringmussen, Merels, af en toe een Heggenmus. Natuurlijk een Roodborst, soms zelfs twee en dan wordt de tweede de tent uitgejaagd. Laat ik het Vinkje niet vergeten en laatst een groepje Staartmezen. O ja, de Groenling…

Dit felle rakkertje!

Samen in de Haagbeuk, soms zijn ze wel met meer dan tien.

De Vinkenvrouw wilde wel even mooi poseren, jammer van het takje net onder de vleugel.

Tot slot de Pimpelmees, De kale takken van de Krentenboom, het groen van de varens eronder en het frisse pimpeltje vind ik wel een aardig beeld geven.

We hebben een vogeldrinkbak staan en vanmorgen werd er druk gebruik van gemaakt. De Merel samen met drie Ringmussen aan het badderen, wat een mooi gezicht! Deze foto’s heb ik vanuit het slaapkamerraam gemaakt, ze zien me niet en dan lukt het wel goed.

6 Comments

  1. Zomaar wat achtertuin vogels noemt ze dat hahahaha….
    Nou,……. ik vind ze super! Vooral dat roodborstje in de tweede foto.
    Wat een schatje zeg! Maar ook de groenling, mussen en pimpeltje staan er “gekleurd” op 😉

  2. Wat zie jij toch veel in je achtertuin.
    Ik hoorde laatst een klap tegen het raam in mijn achtertuin ik dacht dat iemand een bal tegen ruit gooide o.i.d.
    Wat ligt er in de tuin; een dode groenling, heeft zich dood gevlogen tegen de ruit. Nog nooit bij mij in de tuin gezien.

Comments are closed.