Gewoon blij..

Ik ben gewoon blij, blij met mijn nieuwe camera, zo blij dat ik gisteren naar Landschap Noord Holland heb gebeld om te vragen of ik een paar uurtjes in de hut mocht zitten. Lekker spelen en uitproberen… hier wat resultaten.

WGM-20160725-_WGM0195

Twee witgatjes waren de hele tijd aanwezig en waren druk met foerageren en namen af en toe een bad.

witgatje

Hier liep hij vlak voor de hut langs.

kievit

Wat heeft de kievit toch een mooie kleuren.

bergeend juv.

Opeens zag ik de juveniele bergeend vanuit mijn rechterooghoek.

oeverloper

De oeverlopers waren met zijn twee├źn.

brandganzen

Toen ik aanstalten maakte om weg te gaan, kwam er een familie brandgans aanzwemmen.

brandganzen

Dat wilde ik ook nog vastleggen, zo schattig. Moet je dit nu zien de dapperste van het stel ging me ook nog uitzwaaien. Thuis gekomen heb ik de computer aangezet nieuwsgierig naar het resultaat. Echt super hoor…ik zal ophouden…ha, ha maar blij ben ik!

10 Comments

 1. Ik kan me goed voorstellen dat wanneer je een nieuwe camera hebt, dat je die ook zo snel mogelijk wilt uitproberen op een plek waar je ook rustig kunt fotograferen en waar die camera ook tot zijn recht kan komen. Daar ben je goed in geslaagd als ik zo naar je foto’s kijk. Ik denk dat je nog heel veel plezier gaat beleven aan deze camera. De D500 staat nu al bekend als de camera die heel snel en trefzeker kan focussen, iets wat bij vogels en insecten in vlucht natuurlijk heel belangrijk is. Ik heb daar al hele mooie voorbeelden van gezien. Van jouw hand zullen er naar ik aanneem te zijner tijd ook nog wel beelden verschijnen hier op je blog. Ik denk dat je die dan met veel plezier gemaakt zult hebben.

  Groet van Anton.

  Anton Kieftenburg
 2. Prachtige serie Wil….je ziet wel degelijk het verschil. Het blijft een mooie hut en zeker om je camera uit te proberen. Zoohh…een D500. Sorry Wil…maar ik heb even naar je eigenschappen gekeken van je opname. Maar… dat je er maar lang van mag genieten.

 3. Gefeliciteerd met je nieuwe camera. Ook ik weet niet wat voor camera of je hebt maar misschien zie ik dat nog in een eerder blog. Deze foto’s mogen er in ieder geval al zijn zeg. Prachtige lage standpunten en hele mooie details.

  Groetjes, Helma

 4. Wil, je maakt mij (ons) nieuwsgierig wat voor camera je hebt gekocht.
  De Nikon full frame D5 of de nieuwe Nikon d500.
  Mooie resultaten vanuit de hut van Landschap Noord-Holland.

 5. Gefeliciteerd met je nieuwe camera, dat je er maar veel fotografieplezier mee mag beleven.
  Deze serie is in ieder geval geslaagd, vooral dat witgatje, zo gaaf als je dat schuwe vogeltje zo dichtbij kan fotograferen.
  groetjes Ghita

 6. Gefeliciteerd met je nieuwe speeltje, Wil ­čśë Ik weet niet wat voor een camera het is, maar de resultaten mogen er zijn! Heel veel plezier en succes met de camera!!!

  Groeten, Larry

Comments are closed.