Maandopdracht en nog wat ontmoetingen met vogels.

Wat betreft de maandopdracht, ik ben vierde geworden van de 34 deelnemers, leuk toch? Hieronder de foto die ik ingestuurd had, een Drieteenstrandloper in tegenlicht en nog overbelicht in de camera.

 

drieteenstrandloper

 

In maart had ik ook een ontmoeting met een Roodborstje. Ik zat op de grond in de duinen een broodje te eten en toen ging dit lieve vogeltje prachtig voor me in een struik zitten en kon ik hem/haar mooi fotograferen.

 

Roodborst

 

Gisteren was het net als vandaag prachtig weer en heb ik mijn fiets gepakt om na een kwartier rijden verder te lopen op een dijk en daar kon ik deze mooie Bruine Kiekendief vastleggen.

 

Bruine kiekendief

 

Vanmorgen zijn we direct na de koffie de polder in gaan fietsen, broodjes en drinken mee. We hebben er van genoten, heerlijk in de zon en qua wind was het ook rustig. Op de terugweg ben ik gestopt voor dit paartje Futen.

 

Fuut

 

 

8 Comments

  1. De vierde plek is niet gek al lijkt het me dat er meer uit halen was want je foto zelf is toch heel mooi en ook qua kleur en compositie. De bruine kiek mag er ook zijn zeg en het roodborstje is echt leuk 😀

  2. Vierde van de 34 is heel netjes, Willie, gefeliciteerd.
    Vooral de foto van de bruine kiekendief vind ik in deze serie indrukwekkend. Zo dichtbij heb ik een bruine kiekendief nog nooit gezien. Als ze al eens in de buurt komen, zijn ze me meestal te snel af.

  3. Gefeliciteerd, dat is een prachtig resultaat. Vierde van de ……..?
    Je hebt hierboven een prachtige verzameling bijeen gebracht. De ene foto is nog mooier dan de andere. Het roodborstje had een heel mooi plekje uitgekozen, midden in de ‘lijst’.

Comments are closed.